flyer voorkant A5

Zoekt u een leuke werkweek in Nederland? Kies dan onze Vosweek!
Een leuke, leerzame en verbindende werkweek in Nederland!

Bent u ook volop bezig met de plannen voor het schooljaar 2020-2021? Wij kunnen ons voorstellen dat het organiseren van werkweken, introductiedagen en (brugklas)kampen een hele uitdaging is, zeker nu. Daarom laten we u graag kennismaken met ons nieuwste aanbod.

De Vosweek is een unieke werkweek voor iedereen. Het is toegankelijk voor leerlingen met een kleine portemonnee en geeft veel flexibiliteit voor een activiteitenprogramma op maat. Met ons enthousiaste team van professionele begeleiders maken we er een onvergetelijke ervaring van!

Actief, educatief en gegarandeerd gezellig

Een succesvolle werkweek bestaat uit de juiste mix van leren en lol maken. We bieden thema’s aan zoals Sport en Bewegen, Burgerschap, Gezonde School, Verkeer en Veiligheid en Duurzaamheid. Binnen deze thema’s zorgen we voor leerzame en verbindende activiteiten. Maar ook de ‘fun’ factor staat centraal. Kijk eens op www.vosweek.nl voor de tofste activiteiten, zoals natuurlijk onze spectaculaire vossenjacht.

Flexibel: 2 tot 5 dagen, vanaf 25 leerlingen

De flexibiliteit in eigen land is groot, de keuze uitgebreid. We stellen een passend programma samen, met of zonder overnachten en altijd volledig verzorgd. Overnachten kan op school maar ook in een scoutinggebouw, groepsaccommodatie of op de camping. Ziet u het al voor zich? Een centrale tent, tientallen kleine tentjes, knapperend kampvuur, lekkere muziek, een belevenis waar nog lang over nagepraat wordt…

Nieuwsgierig? Wij staan voor u klaar!

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en denken met u mee. U kunt ons bereiken via 030-227 14 38 of info@manderswintersport.nl. Hoe gaaf zou het zijn als de mooiste herinneringen aan de middelbareschooltijd juist rondom school zijn gemaakt?

Over Manders Travel

Organisator van de Vosweek is Manders Travel. Al jaren zijn wij een begrip in groepsreizen voor scholen. We gaan op citytrip in Europa, kamperen in de Ardennen en skiën in Oostenrijk. Met de ontwikkeling van ons outdoor programma en de gevolgen van Covid-19, hebben wij besloten de activiteiten dichterbij uw school te brengen. Hierdoor verlagen we ook de drempel met een gunstige prijs voor iedereen.